Pensioen

Pensioen? Dat is nog zo ver weg!” , “Ik moet toch tot m’n 70 ste werken” Pensioen - GeldXpert Haak & Jansen“Ik leef nu!” en “Ik kan wel dood zijn tegen die tijd” 

Zomaar wat antwoorden op de vraag of mensen weten hoe hun pensioen geregeld is en waar ze recht op hebben vanuit de overheid, hun werkgever en uit hun eigen privévoorzieningen

Pensioen en toekomst

Weet je? Deze reactie is op zich niet eens zo heel vreemd. Voor de meeste mensen is het pensioen inderdaad nog een abstract iets, iets wat zich ver in de toekomst afspeelt.

En inderdaad er kan nog van alles gebeuren in de tussentijd, maar is het niet  plezieriger om nu grip op je eigen financiële toekomst te hebben?

Pensioen waarde

Een keer in de zoveel tijd is het best handig om te weten wat de waarde van jouw pensioen-regeling is. Niet alleen voor de toekomst maar ook in het hier en nu maakt een goede pensioenregeling het verschil tussen veel of minder zorgen.

Goed pensioen

Wat een goed pensioen is? Dat bepalen wij niet! Dat hangt af van wat jij verwacht nodig te hebben om de door jouw gekozen lifestyle te kunnen voortzetten. Omdat ook dit weer erg abstract is, helpen we je graag door met Xpertise Inzicht een beeld te schetsen van de vóór en dóór jouw getroffen voorzieningen. Wij laten je graag zien wat dat netto in je portemonnee betekend.

Zo kun jij bepalen of jouw pensioen goed geregeld is!

 LifeCare

De wereld staat echter niet stil en alles is aan verandering onderhevig, zowel onder invloed van je eigen keuzes als door de ontwikkelingen in de buitenwereld. Het is  daarom best verstandig een keer per twee jaar je pensioen uitvoerig onder de loep te nemen.

Met onze GeldXpert Haak & Jansen service LifeCare heb je een krachtig hulpmiddel om grip te houden op je financiele toekomst.

Mocht je het nodig vinden, dan helpen we je graag om een goede manier te vinden om jouw wensen voor de toekomst betaalbaar te maken.

We praten graag met je over jouw geldzaken. Je pensioen voor later is er een van!

Meer weten?

Heb je een vraag over je pensioen of wil je meer weten over de diensten van GeldXpert Haak & Jansen?Neem dan gerust contact met ons op. Praten kost immers nix!