Hypotheek

Wonen moeten we allemaal. Of je nu kiest voor een huurhuis of een koophuis, met de een hypotheek, het belangrijkste is wel dat jouw woning echt JOUW thuis is!

Je moet je er veilig en geborgen voelen en het zou zeker geen molensteen om je nek of een sta in de weg mogen zijn voor bijvoorbeeld een kinderwens.

Als Erkend Hypotheek Adviseurs kunnen wij alle voorkomende hypotheekzaken voor je regelen maar dan wel met volledig inzicht en gezond “boeren” verstand! Wij zullen je daarom ook alle kanten van de hypotheekmedaillle laten zien.

Nieuwe hypotheek

Uiteraard kunnen wij je helpen bij het verkrijgen van een passende en veilige hypotheek voor de aankoop van jouw nieuwe thuis. Of je nu een starter of doorstromer bent en dat het een bestaande woning of een nieuwbouw woning betreft.

Wil je weten wat we voor jou als starter op de woningmarkt kunnen betekenen? Klik dan hier.

Wil je weten wat we voor jou als doorstromer op de woningmarkt kunnen betekenen? Klik dan hier.

Ook als je huurt en graag wilt weten wat je mogelijkheden zijn om een eigen thuis te kopen helpen we je graag verder.

Aanpassen hypotheek

Heb je al een hypotheek en ben je er niet helemaal meer zeker van of dat deze nog past bij jouw situatie. Je wilt je woning aanpassen of gewoon bezuinigen?

Vaak zijn er bij je eigen bank genoeg mogelijkheden om de door jouw gewenste aanpassingen door te voeren. Dit kan bijvoorbeeld een renteherziening, een extra hypotheek voor een verbouwing of een andere en veiliger aflosvorm zijn.

Wij onderzoeken in ieder geval uitgebreid de mogelijkheden voor jou.

Oversluiten hypotheek

Mochten de gewenste aanpassingen bij je eigen bank niet mogelijk zijn of tegen een onredelijk tarief, dan is er altijd nog de optie om je hypotheek bij een andere bank onder te brengen.

Belangrijk is wel dat oversluiten alleen zin heeft als je er werkelijk voordeel aan hebt. Nu en in de toekomst. Niet alleen geldelijk zin maar ook in gemoedsrust.

De laagste maandlast nu hoeft namelijk niet altijd een vooruitgang te betekenen voor later.

Hypotheekbewaking

Als je al een hypotheek hebt, nog niet direct iets wilt aanpassen maar wel op de hoogte gehouden wil worden van besparingsmogelijkheden dan is onze hypotheekbewaking iets voor jou! Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?

Heb je een vraag over jouw hypotheek, hypotheken in het algemeen of wil je meer weten over de diensten van GeldXpert Haak & Jansen? Neem dan gerust contact met ons op. Praten kost immers nix!