Herman

Als import Meppeler woon ik, samen met mijn vrouw, sinds 1997 in de wijk Koedijks-landen. In 1998 kwamen daar twee prachtige dochters en in 2003 een zwarte Labrador bij.

Na 18 jaar detailhandel en een jaar sabatical heb ik begin 2007 bewust gekozen voor de boeiende wereld van het persoonlijk financieel advies.

 

Wie wil ik helpen?

Als adviseur kan ik het meest betekenen voor jonge mensen en gezinnen die zich geconfronteerd zien met keuzes en wensen die een grote impact gaan hebben op hun financiële leven.

Gelijk goed gefundeerde keuzes maken en een regelmatige check up scheelt veel geld, tijd en voorkomt teleurstelling!

Waarom?

Voordat ik werkzaam was in de financiële dienstverlening bevond ik mij in vaak in dezelfde positie als veel van de mensen die ik voor het eerst spreek over persoonlijke geldzaken: weinig kennis en ervaring met financiële zaken, weinig inzicht van de onderlinge samenhang en geen van overzicht wat ik allemaal wel en niet had geregeld.

Dit zorgde bij mij voor een zekere desinteresse en het wel bekende struisvogelen.

Door mijn expertise en dienstverlening wil ik mijn relaties helpen zicht te houden op hun persoonlijke geldzaken en niet het “spreekwoordelijke” zand in hun mond, neus, ogen en oren gestrooid te krijgen.

Waarom ik?

lk weet als geen ander wat de gevolgen kunnen zijn van verkeerde keuzes. Door een cocktail van gebrek aan ervaring, kennis, inzicht, overzicht, blauwe ogen van de adviseur, tijdsgeest en slechte producten / adviezen ben ik zelf gedwongen flinke aanpassingen te maken in mijn financiële plannen.

Dus ik weet hoe het NIET moet!

Door deze ervaring en mijn inmiddels opgebouwde expertise ben ik zeer goed in staat jouw persoonlijke situatie plat te slaan en je op een simpele wijze een goed en duidelijk beeld te schetsen van wat je hebt, waar jij recht op hebt en wat de gevolgen zijn van bijvoorbeeld de aankoop van een huis.

Wat is mijn ambitie?

Waar wil ik naartoe? Het is mijn doel om HET aanspreekpunt in jouw persoonlijke geldzaken te worden. Uiteraard voor zover JIJ dat wil!  Vertrouwen, dichtbij en bereikbaar zijn hierbij belangrijke begrippen.

Ik wil jou de middelen en de mogelijkheden bieden het stuur en de volledige controle over je persoonlijke geldzaken te nemen zodat jij krijgt wat je wilt en waar je voor betaald.

Meer informatie over mij en mijn achtergrond?

Kijk op:

Contact

logo