Henry

Sinds 2006 woon en werk ik met veel plezier in en vanuit Assen. Met uitzondering van een kleine tussenpose voornamelijk in de wijk Kloosterveen. Ik woon hier samen met mijn vriendin, onze hondjes en, sinds april 2012, met onze prachtige dochter.

Na ongeveer zeven jaren in loondienst te hebben gewerkt voor de diverse werkgevers was het voor mij duidelijk: ik moest het maar eens voor mezelf proberen!

Wie wil ik helpen?

Ik ben er graag voor de klant die vragen heeft over of belangrijke keuzes wil maken die betrekking hebben op zijn of haar persoonlijke geldzaken. Of dit nu gaat over de aankoop van een huis en de daarbij behorende hypotheek, het pensioen of de benodigde verzekeringen.

Ik heb ondertussen wel ervaren dat ik, met name voor mensen en gezinnen die aan het begin staan of al even op weg zijn in hun financiële leven, het meest kan betekenen.

In het begin de juiste keuzes maken en een goede follow-up geeft in mijn ogen financiële rust en voorkomt teleurstelling.

Waarom?

In de jaren dat ik nu werkzaam ben in de financiële sector is het mij opgevallen dat er steeds meer vragen komen vanuit ‘onze klant’.

Het gaat niet meer enkel en alleen om de laagste rente of laagste maandlast bij een hypotheek. Nee, gelukkig zien veel van mijn klanten in dat er meer is dan alleen deze factoren. Mijn werk wordt hierdoor steeds uitgebreider en leuker!

Door mijn manier van werken wil ik mijn relaties helpen om inzicht te geven en houden in de financiële huishouding.

Waarom ik?

Eigenlijk heel simpel, ik denk net als jij. Voordat ik besloot om zelfstandig ondernemer te worden heb ik mijzelf de vraag gesteld: Wat zou een financieel adviseur voor mij moeten kunnen betekenen?

Het antwoord was verrassend eenvoudig:

‘Ik verwacht van mijn adviseur dat hij mij eerlijk inzicht geeft in mijn situatie, mij beschermd voor verkeerde keuzes en mijn belang voor op staat.”

Toch zal ik tijdens ons gesprek, voor de zekerheid, jouw verwachting van mij vragen. Want: alleen door goed naar jou te luisteren kan ik mijn ervaring en kennis gebruiken om jou te helpen bereiken wat jij wilt.

Wat is mijn ambitie?

Waar ik naar toe wil, is dat jij voor elke persoonlijke vraag omtrent geldzaken mij als aanspreekpunt hebt. Ik wil je de mogelijkheden bieden om zelf volledig inzicht en controle te hebben over jouw persoonlijke geldzaken.

Meer informatie over mij en mijn achtergrond?

Kijk op:

Contact