Haak & Jansen

GeldXpert Haak en Jansen is ontstaan op 1 oktober 2011 en opgericht door Henry Jansen  en Herman Haak .

Na jaren lang te hebben gewerkt in loondienst verband bij de diverse werkgevers ervaarden wij in toenemende mate de tegenstrijdigheid in belangen tussen, aan de ene kant wat goed is voor jou en de provisie belangen van onze werkgevers.

Echte adviesvrijheid en onafhankelijkheid, om te kunnen doen wat goed is voor jou, was voor ons een utopie.

De enige manier, om echte adviesvrijheid te krijgen was dan ook het doorsnijden van alle banden met de “oude” advieswereld en helemaal voor onszelf opnieuw te beginnen.

GeldXpert Haak & Jansen is daarvan het resultaat!

Ons doel

Wij willen jou, door een duidelijke en eerlijke vertaling van jouw persoonlijke geldzaken en het inzetten van onze expertise, in staat stellen de juiste keuzes te maken om je financiële wensen en doelen te bereiken en beschermen.

Wij streven naar een langdurige relatie met jou op basis van vertrouwen, respect en toegevoegde waarde.

Onze gedachte

In onze gedachte ligt de rol in het, samen met jou, uitzoeken welke life style jij wilt nastreven en het in kaart brengen van de daaraan gekoppelde financiële wensen, doelen en risico’s.

Overzicht, inzicht en periodiek onderhoud staan hierbij centraal. Financiële producten zijn hierbij slechts een middel om jouw wensen en doelen te bereiken en om risico’s (indien nodig) af te dekken.

Vragen, opmerkingen of contact?

Heb je een vraag of wil je onze dienstenwijzer en prijslijst ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.  Wij zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk een antwoord te geven of de gevraagde informatie toe te zenden!