Jouw voordeel

Een belangrijke vraag die we ons allemaal afvragen op het moment dat we een geconfronteerd worden met een nieuw product of een nieuwe dienst is: “Wat heb ik eraan?” Daarom willen wij je hier graag antwoord geven op de vraag waarom je juist met ons zaken zou moeten doen en wat daarbij jouw voordeel is.

Jouw voordeel 1: Tijd

Laten we eerlijk zijn: jij wilt het liefst zo weinig mogelijk bezig zijn met minder leuke dingen. Daar ben je mens voor! Vaak zijn er leukere dingen dan je persoonlijke geldzaken.

Als je er dan toch mee bezig moet zijn, dan wil je het liefst met zo min mogelijk tijd de boel gewoon goed voor elkaar hebben. Toch?

Wij kunnen jou, door onze dienstverlening, veel werk uit handen nemen en je veel onzekerheid besparen. 

Je krijgt dus met minimale investering in tijd veel gemak, inzicht en rust, zodat jij je weer met leukere dingen kan bezighouden!

Jouw voordeel 2: Inzicht

Je weet niet precies wat je hebt en je denkt dat het allemaal wel goed zit. Dit zeg je ook altijd als iemand er naar vraagt, maar ergens knaagt er iets. Je weet het niet zeker  en wilt dus meer inzicht en controle krijgen en houden. Toch?

Door onze manier van werken krijg je snel inzicht in je situatie en kun je ook snel schakelen om de zaken wel zo voor elkaar te krijgen als jij wilt.

Bovendien bieden we je alle mogelijkheden verzekerd te zijn van doorlopende financiële service en ondersteuning om op het door jouw gekozen pad te blijven.

Jouw voordeel 3: Jouw belang

De drempel om een adviseur te bellen is hoog, want in het verleden wilde die kerel alleen maar extra verzekeringen afsluiten. Bovendien staan de media ook vol van hoe onbetrouwbaar die gasten zijn. Je wilt dat iemand jouw belang behartigt. Toch?

Wij vertellen direct en duidelijk hoe je er financieel voor staat.

En omdat we met jou afspraken maken over onze diensten en de kosten, weet jij zeker dat wij niet betaald worden door een maatschappij voor het afsluiten en in stand houden van een product. 

Jij krijgt wat je wilt en wat je nodig hebt. Je mag er vanuit gaan dat wij je waarschuwen voor verkeerde keuzes.

Jouw voordeel 4: Besparen

Je wilt weten of je kunt besparen. Het leven is al duur genoeg en je wilt met minimale kosten dat geregeld hebben wat jij nodig vindt. Toch?

Omdat wij producten afsluiten  zonder provisie is je premie vaak lager dan je huidige. De kosten voor onze diensten heb je er dan al snel weer uit!

Jouw voordeel 5: Niet meer alleen

Je wilt graag ondersteuning bij je financiele vragen. Niet alleen bij het afsluiten van bijvoorbeeld een hypotheek maar ook vandaag en morgen mocht dat nodig zijn. Toch?

Met onze service LifeCare bieden we je alle mogelijkheden verzekerd te zijn van doorlopende financiële service en sta je dus niet meer alleen met je vragen.

Meer weten?

Als één van de bovenstaande redenen op jou van toepassing is, dan is onze dienstverlening iets voor jou.

Wij laten je graag kennis maken met jouw voordelen van onze diensten en investeren graag tijd in jou en je persoonlijke geldzaken!

Heb je dus een vraag over jouw voordeel of wil je meer weten over de diensten van GeldXpert Haak & Jansen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk een antwoord te geven of je de gevraagde informatie toe te zenden!