Wat kosten wij?

Voor niets gaat de zon op zullen we maar zeggen! Omdat wij voor onze vergoeding niet afhankelijk willen zijn van productverkoop en daarmee jouw belangen uit het oog zouden kunnen verliezen, is er maar een die ons kan belonen voor onze diensten en dat ben jij!

Wij zijn graag duidelijk in onze communicatie en daarom leggen we je graag uit wanneer je ons iets moet betalen en wat je ons dan moet betalen.

De Oriëntatiefase – Praten kost Nix

In deze fase maak je kennis met onze dienstverlening en jouw adviseur. Je kijkt of het klikt. Dat is natuurlijk wel zo plezierig als je een relatie voor langere tijd aangaat met iemand die jou gaat helpen om je doelen te verwezelijken.

In deze fase krijg je natuurlijk antwoorden op je belangrijkste vragen: Zijn mijn wensen haalbaar en, nog belangrijker, betaalbaar.

De Adviesfase – € 450,-

Het wordt serieus! Je hebt een huis gezien, onder optie of misschien zelfs wel gekocht. Nu moeten we dus echt aan de slag! We gaan de diepte in en willen veel van je weten. Dat is niet zo gek aangezien we jouw advies gaan maken.

De adviesfase sluiten we af met ons Xpertise Adviesrapport. Hierin tref je jouw advies aan met de door ons geselecteerde geldverstrekker en de voor jouw specifieke situatie gewenste verzekeringen.

Als je besluit jouw advies niet door ons te laten uitvoeren dan ben je ons € 450,- (exl btw) verschuldigd. Er zit immers een hoop werk in jouw Adviesrapport!

De bemiddelingsfase – tussen € 1.800,- en € 2.250,- afhankelijk van de complexiteit.

In de bemiddelingsfase vraag je ons jouw advies uit te voeren. Nu begint de papierwinkel: Offerte bij de geldverstrekker en de verzekeringenbenodigde verzekeringen aanvragen. Contact met de makelaar, taxateur en de notaris en mogelijk nog andere partijen.

De kosten koppelen wij aan de moeilijkheidsgraad van de uitvoering. Hoe meer we moeten doen en regelen, hoe meer tijd we er in moeten steken. Voor een starter rekenen we € 1.800,- een doorstromer € 2.000,- en een ondernemer € 2.200,-

Voor een starter kost het hele traject dus € 450,- + € 1.800,- dus € 2.250,- Dit bedrag is natuurlijk mee te financieren in je hypotheek en is fiscaal aftrekbaar waardoor je, in de 42% belastingschijf, eigenlijk maar netto € 1.305,- kwijt bent. Het verschil krijg je terug van de belastingdienst.

De Nazorgfase – Vragen staat vrij.

Vanaf het moment dat je naar de notaris bent geweest gaat voor ons de nazorgfase in. Heb je vragen of is iets je niet helemaal duidelijk? Neem dan gewoon contact met ons op wij helpen je graag verder. Daarnaast houden we je op de hoogte van de product en wetswijzigingen.

Wil je een abonnement op nachtrust dan is Lifecare misschien iets voor jou.

Vragen, opmerkingen of contact?

Heb je een vraag of wil je meer weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Praten kost immers nix!